ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Η μεγαλύτερη παραλία της Ελλάδας, από τον Καϊάφα ως την Νέδα

Η μεγαλύτερη παραλία της Ελλάδας, από τον Καϊάφα ως την Νέδα

Σχετικά με την ανακοίνωση της Μείζονας Αντιπολίτευσης, όσο αφορά την γαλάζια σημαία στο Δήμο Ζαχάρως, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Ζαχάρως συνειδητά δεν κάνει αίτηση ένταξης σε κανένα ιδιωτικό φορέα, ώστε αφού πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό, να πιστοποιηθεί δήθεν ότι η παραλία και η θάλασσα είναι καθαρή. Η μεγαλύτερη παραλία της Ελλάδος, από το Καϊάφα έως και την Νέδα, φωνάζει από μόνη της ότι αποτελεί την καθαρότερη της Ελλάδος, καθόσον επί πολλά έτη λήμματα και λοιπές επιβαρυντικές για το περιβάλλον ουσίες δεν καταλήγουν στην θάλασσα. Ο Δήμος Ζαχάρως δεν θα συναινέσει στο πακτωλό χρημάτων που συγκεντρώνονται σε ένα εθελοντικό πρόγραμμα, από ημέτερους και ούτε προτίθεται να σπαταλήσει χρήματα των πολιτών, σε ένα σκοπό στον οποίο έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη. Αφουγκραζόμαστε πάντα τα αιτήματα των συμπολιτών μας και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίζεται και να διαφυλάσσεται η ισορροπία μεταξύ των ανθρώπινων παρεμβάσεων και του φυσικού κάλλους.
Σκοπός μας αποτελεί η ουσία και όχι οι άναρχες επικοινωνιακά κραυγές και οι μικροπολιτικές εισηγήσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που σε τελική ανάλυση πλήττουν και προσβάλλουν ανεπανόρθωτα τον τόπο μας.
Η Ζαχάρω δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους προστάτες, και ιδιαίτερά η παραλία μας δεν αυτοπροσδιορίζεται από σημαίες οποιοδήποτε χρωματισμού.
Η παραλία μας αντιθέτως προσδιορίζεται ως η καλύτερη και καθαρότερη στα μάτια, στη ψυχή και στο μυαλό, των χιλιάδων επισκεπτών που μας επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.
Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο και αν το επιθυμούν ορισμένοι.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ