ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

16ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης: Συμμετείχαν και οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Ζαχάρως

16ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης: Συμμετείχαν και οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Ζαχάρως

Οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Ζαχάρως, στο 16ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης που διοργάνωσε ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, μαζί με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας.

Με την συμμετοχή 1300 μαθητών και μαθητριών  από 39 σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηλείας, πραγματοποιήθηκε το 16ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργικής Έκφρασης, στην Κρέστενα, και με την συμμετοχή και των μαθητών και μαθητριών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ζαχάρως. Το φεστιβάλ για φέτος ήταν αφιερωμένο, στο Ολυμπιακό Πνεύμα, με αφορμή την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ολυμπία.

Τους μαθητές, τις μαθήτριες από τα Γυμνάσια και Λύκεια της Ζαχάρως και της Φιγαλείας και τους εκπαιδευτικούς τους,  συνόδευσαν  ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέα του Δήμου Ζαχάρως Λευτέρης Καστανάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Τριγάζης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θεόδωρος Λώλος και η πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δημοτική Σύμβουλος Δήμητρα Σκαλτσά.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, μετά το πέρας της εκδήλωσης, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Διονύσιο Μπαλιούκο για την πρόσκληση του στη μεγάλη αυτή γιορτή των μαθητών. Αποτελεί μια φωτεινή πλευρά του κόσμου των παιδιών μας και ένα άρωμα ελπίδας για το μέλλον όλων μας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, που πήραν μέρος σε αυτή την μεγάλη γιορτή της δημιουργικότητας , του χορού και της χαράς της νεολαίας μας. Επίσης συγχαρητήρια και στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας για την συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων».