ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Κωνσταντίνος Μητρόπουλος

Κωνσταντίνος Μητρόπουλος

Δήμαρχος

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές οι συμπολίτες μας εμπιστεύθηκαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας.

Πορευόμαστε με γνώμονα το συμφέρον και την εξυπηρέτηση όλων των δημοτών μας.Με σταθερή την πεποίθηση ότι ο Δήμος Ζαχάρως έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα, δημιουργήσαμε ένα συνδυασμό που αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν τα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής, έχουν εμπειρία στη διοίκηση και αναγνωρίζουν τις δυνατότητες και προοπτικές του τόπου.

Ανθρώπους τίμιους και εργατικούς, διατεθειμένους να παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή, πραγματοποιώντας μέρα με την ημέρα, μικρές και μεγάλες αλλαγές για τη Ζαχάρω, τη Φιγαλεία και τα χωριά μας. Μια ομάδα που νοιάζεται για αυτόν τον τόπο και τους κατοίκους του. Που διαθέτει αυτό που έλειπε μέχρι σήμερα. Όραμα, χωρίς προσωπικές και οικονομικές σκοπιμότητες, διάθεση για σκληρή εργασία για έναν δήμο που αναπτύσσεται και βελτιώνεται κάθε μέρα, υποστηρίζοντας την ευημερία των κατοίκων του.

Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να γίνει ο τόπος μας ελκυστικός για τους νέους. Να τους κρατάει στην περιοχή και να μην τους οδηγεί στη μετανάστευση. Να αποκτήσουν αξία τα εδάφη μας. Να επιβεβαιώσουμε στην πράξη, να αναδείξουμε και να διατηρήσουμε την περιβαλλοντική ομορφιά.

Να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία χρηματοδότησης. Εθνικής &Ευρωπαϊκής. Να πραγματοποιήσουμε – επιτέλους – έργα υποδομών που θα κάνουν την περιοχή πιο ελκυστική για τις νέες οικογένειες. Να προσελκύσουμε νέους κατοίκους, να μεριμνήσουμε για τους βετεράνους της ζωής και να αναδείξουμε την ομορφιά του τόπου μας.

Κοιτάμε Μπροστά έχοντας γνώση, θέσεις, ικανότητα και αφοσίωση.Για όλους εμάς που πιστεύουμε πως αξίζει να παλέψουμε για μια πόλη που αξίζει να ζεις και να δουλεύεις.

Κωνσταντίνος Ι. Μητρόπουλος
Δήμαρχος Ζαχάρως