ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία το Καρναβάλι Ζαχάρως 2024»

Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία το Καρναβάλι Ζαχάρως 2024»

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στον Δήμο Ζαχάρως στο πλαίσιο της τήρησης των εθίμων της Αποκριάς

Με μία σειρά εκδηλώσεων τίμησε ο Δήμος Ζαχάρως τα έθιμα της Αποκριάς σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Φορείς και τους χορηγούς. Ανεπανάληπτη ήταν η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο παιδικό πάρτυ που έλαβε χώρα στην Πλατεία Κρέσπη, στη νυχτερινή παρέλαση καρναβαλιστών και τη συναυλία, όπως και στις μεγάλες καρναβαλικές παρελάσεις της Νέας Φιγαλείας και της Ζαχάρως.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πολίτες και επισκέπτες δεν πτοήθηκαν θέλοντας να ξεφύγουν από την καθημερινότητα  χορεύοντας στους ρυθμούς του καρναβαλιού και απολαμβάνοντας τα άρματα και τα βεγγαλικά.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς για την άριστη συνεργασία και την προσπάθεια που κατέβαλε ο καθένας ξεχωριστά για το αποτέλεσμα που όλοι απήλαυσαν αλλά και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου που παρέδωσε άμεσα μια πόλη καθαρή. Επεσήμανε ότι ο Δήμος θα στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε  τι που αναδεικνύει τα ήθη και τα έθιμα του τόπου και θα συμβάλει στο χαμόγελο των πολιτών.