ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ /

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Εύχομαι  καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας. Η έναρξη της εφετινής χρονιάς αποτελεί, όπως πάντα, αφετηρία και πρόκληση για κάθε μαθητή και  εκπαιδευτικό για νέες γνώσεις και εμπειρίες. Η μέριμνα για την εξασφάλιση υγιεινών συνθηκών για την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών  σε συνθήκες επιδημίας, απαιτεί τη διαμόρφωση ενός νέου περιβάλλοντος, ικανού να ανταποκριθεί στο ρόλο του. Η ουσιαστική αναβάθμιση των χώρων εκπαίδευσης, με την οικονομική και στελεχιακή συμβολή της κυβέρνησης, είναι ένα στοίχημα που πρέπει η δημοτική αρχή να το κερδίσει, με τη βοήθεια όλων των συντελεστών, για την καλή λειτουργία των σχολείων και την ασφάλεια των παιδιών μας.

Από την πλευρά μας έχει γίνει στα σχολεία μας όλη η προετοιμασία,  για να υποδεχτούν τους μαθητές και τους δασκάλους τους, ιδιαίτερα εφέτος που απαιτούνται αυξημένα μέτρα προστασίας λόγω του covid 19. Έχει πραγματοποιηθεί  γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους και υπάρχουν αντισηπτικά και υλικά καθαριότητας σε επάρκεια.

 Επιθυμία και στόχος μας είναι οι δάσκαλοι, οι μαθητές και οι γονείς τους να νιώθουν ασφάλεια στο χώρο το σχολείου. Με τη συνεργασία και την καλή διάθεση όλων είμαι σίγουρος ότι και η  φετινή σχολική χρονιά, παρά τις δυσκολίες, θα κυλήσει ομαλά.

Εύχομαι και πάλι, στους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων, στους γονείς τους και στους δασκάλους τους ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ! 

 

Κώστας Αλεξανδρόπουλος

Δήμαρχος Ζαχάρως