ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Με επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος ορεινός ημιμαραθώνιος αγώνας «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Με επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος ορεινός ημιμαραθώνιος αγώνας «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Με επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος ορεινός ημιμαραθώνιος αγώνας «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 στη Μάκιστο του Δήμου Ζαχάρως, σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Μακισταίων Ολυμπίας και της ΑΝ.ΟΛ., υπό την αιγίδα του Δήμου Ζαχάρως.
 
Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην πλατεία της Μακίστου, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, όπου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του αγώνα. Συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών, οι οποίοι ανάλογα με το επίπεδό τους αγωνίστηκαν σε διαδρομές των 21, 5 και 1 km. Να σημειωθεί πως στη διαδρομή του 1 km συμμετείχαν οι μικρότεροί μας φίλοι. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δήμητρα Σκαλτσά, Φώτης Αλεξανδρόπουλος και Φώτης Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Μπαλαδήμας και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Γιάννης Σπηλιόπουλος. Το «παρών» έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος
 
Ο Δήμαρχος κ. Αλεξανδρόπουλος, που πραγματοποιήσε την πρώτη βράβευση, χαιρέτισε στη σύντομη ομιλία του τον κόσμο και ανέφερε ότι «πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία. Είναι ο 1ος «ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» και ελπίζω ότι θα γίνει θεσμός. Ο Δήμος Ζαχάρως ενισχύει όλα αυτά τα αθλητικά γεγονότα, όπως και τα πολιτιστικά. Στεκόμαστε πάντοτε δίπλα στη νεολαία, τον πολιτισμό και την άθληση. Εύχομαι σε όλους υγεία και πάντα επιτυχίες. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου Μακισταίων Ολυμπίας κ. Φώτη Βλάχο, στους Προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων Μακίστου κ. Νώντα Πόθο, Χρυσοχωρίου κ. Ελένη Καραθανάση και Σμέρνας κ. Γιάννη Θεοδωρόπουλο για τη σημαντική συμβολή τους στον καθαρισμό των δρόμων, στην οργανωτική επιτροπή και τους εθελοντές. Όλοι μαζί βοηθάμε και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε αυτά τα γεγονότα».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+5
 
 
Όλες οι αντιδράσεις:
75