Με παιδικά χαμόγελα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε η πλατεία Νέας Φιγαλείας

Με παιδικά χαμόγελα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε η πλατεία Νέας Φιγαλείας

Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και με ένα ιδιαίτερα επιμελημένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τη μαγική ομάδα “Konstantin” μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Νέας Φιγαλείας, το απόγευμα της Παρασκευής 16-12-2022.
 
Θεατρικές ερμηνείες γνωστών παραμυθιών, τραγούδια, χορός, παιχνίδια, face & hands painting, μπαλονοκατασκευές και η εμφάνιση-έκπληξη του Άγιου Βασίλη συνέθεσαν μια λαμπερή βραδιά και μετέφεραν σε όλους τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε μικρούς και μεγάλους. «Για τη νέα χρόνια εύχομαι υγεία. Οι μικροί να έχουν καλή πρόοδο και οι μεγάλοι να κάνουν καλά έργα».
 
Στη συνέχεια κάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννη Μπαλαδήμα και τους Αντιδημάρχους Φώτη Αλεξανδρόπουλο, Χρήστο Βλάχο, Φώτη Καλογερόπουλο, Δήμητρα Σκαλτσά που οργάνωσε την εκδήλωση, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΖ Δημητρη Κλημαντίρη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νέας Φιγαλείας Νίκο Κουτσόπουλο, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αναστασία Μουράτη, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φώτη Καστρινό, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Έφη Γεωργακοπούλου, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φασκομηλιάς Νίκο Γεωργακόπουλο να μετρήσουν μαζί με όλα τα παιδιά αντίστροφα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σημαίνοντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
 
Τα γελαστά πρόσωπα και οι χαρούμενες φωνές των παιδιών κυριάρχησαν και έδωσαν χαρά και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.