ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Μήνυμα Δημάρχου για τις Πανελλαδικές

Μήνυμα Δημάρχου για τις Πανελλαδικές

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Eξετάσεων, ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους υποψηφίους.

 «Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πρόκειται να ξεκινήσουν το δύσκολο και επίπονο δρόμο των εξετάσεων. Είμαι βέβαιος ότι με πίστη στις δυνατότητές σας, επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία, το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας.  Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο θυμηθείτε ότι μια μόνο στιγμή δεν καθορίζει όλη τη ζωή. Θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες, ώστε να τις αδράξετε και να πραγματώσετε τα όνειρά σας.

Εύχομαι, επίσης, καλή δύναμη στις οικογένειές και στους καθηγητές σας που στέκονται αρωγοί και καθοδηγητές στην προσπάθειά σας. 

Σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σας, εύχομαι από καρδιάς, το αποτέλεσμα να ανταμείψει τις θυσίες και τους κόπους των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών. Να αποτελέσει την αρχή μιας πορείας για ακόμα μεγαλύτερα όνειρα και στόχους. Σας εύχομαι Καλή δύναμη και Καλή επιτυχία».