ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ /

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

Ζαχάρω 20.3.2020

 

Αγαπητοί συμπατριώτισσες  και συμπατριώτες μας ετεροδημότες,

Όλοι είμαστε σε εγρήγορση. Όλοι βιώνουμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη και δύσκολη. Η πολιτεία έχει επιβάλει μέτρα για την προστασία του αγαθού της Δημόσιας Υγείας, τη μείωση της διασποράς του κορονοϊού και τον έλεγχο της πανδημίας. Για την προστασία όλων ΕΜΑΣ και ιδιαίτερα των πλέον αδύναμων έναντι του ιού, των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, των Γονιών και των Παππούδων μας, το βάρος της ευθύνης βαρύνει καθένα από εμάς ξεχωριστά. Όλοι μαζί να τηρήσουμε τις οδηγίες και εντολές των ειδικών και της πολιτείας.

Απευθύνω θερμή έκκληση και επικαλούμαι την κατανόηση όλων εσάς που  σκέφτεστε ή και έχετε προγραμματίσει να επισκεφτείτε τα χωριά του δήμου μας, να σεβαστείτε την επιστημονική οδηγία «ΜΕΝΟΥΜΕ  ΣΠΙΤΙ».

Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για διακοπές. Για να χαρούμε στο προσεχές μέλλον  τις διακοπές και την παρέα των δικών μας ανθρώπων τους φίλους και τους συγχωριανούς μας, σε στιγμές χαλάρωσης έχουμε χρέος να προστατεύσουμε εμάς  τους ίδιους και τους μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους μας. Ο Δήμος μας  και ο Νομός μας δε διαθέτουν τα υγειονομικά μέσα που θα επιτρέψουν να αντεπεξέλθουμε σε μια πιθανή εξάπλωση του κορονοϊού στην περιοχή μας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ευτυχώς, στο Δήμο μας δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ας φροντίσουμε όλοι να παραμείνει έτσι. Για να μπορούμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι στιγμές  ανεμελιάς, χωρίς να λείψει κανένας από τους δικούς μας ανθρώπους.

Με αγάπη και εκτίμηση

 Κώστας Αλεξανδρόπουλος