ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

O Δήμος Ζαχάρως και το Κέντρο Κοινότητας Ζαχάρως σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τον λαό της Ουκρανίας.

O Δήμος Ζαχάρως και το Κέντρο Κοινότητας Ζαχάρως σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τον λαό της Ουκρανίας.

Ο Δήμος Ζαχάρως και το Κέντρο Κοινότητας Ζαχάρως (Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) συγκλονισμένοι από την ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο πόλεμος στην Ουκρανία σε συνεργασία με  τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό συγκεντρώνει ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς διαρκείας σύμφωνα με τη σχετική  λίστα που απέστειλε ο Ε.Ε.Σ. Οι δημότες του Δήμου Ζαχάρως και όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν από Δευτέρα 14-3-2022 έως  Πέμπτη 24-3-2022 τα παρακάτω :

  • Για τα νεογνά και βρέφη

Πάνες, Μωρομάντηλα, Βρεφικό γάλα νο1 και νο2 (σκόνη), Γάλα εβαπορέ, Ρυζάλευρο, Έτοιμες βρεφικές τροφές, Κρέμες συγκάματος (Sudocream,Fissan,), Μάρσιπους, Θερμός κ.α.

  • Τρόφιμα μακράς διαρκείας

κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια κ.α.

  • Υγειονομικό υλικό 

Αντιπυρετικά, Φυσιολογικοί οροί, Κολλύρια, Σπρέυ επούλωσης τραυμάτων, Αλοιφές για εγκαύματα, Σύριγγες όλων των μεγεθών, Αιμοστατικά, Ιατρικές μάσκες, Απολυμαντικά χεριών και επιφανειών, Θερμόμετρα, Οινόπνευμα, Atarax(σιρόπι), Xozal (σιρόπι)  Κουτιά Πρώτων Βοηθειών

Σημείο Συγκέντρωσης: Πνευματικό Κέντρο, Ζ. Παπαδοπούλου, Ζαχάρω, Δευτέρα έως Παρασκευή: 9:00 – 14:00

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2625360512, 2625360513, 2625360505 (Κέντρο Κοινότητας) & 2625360301  (Δημαρχείο Ζαχάρως)