ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Ολοκληρώνεται το έργο με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ – ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ», συνολικού προϋπολογισμού 504.000€, αφού πραγματοποιήθηκαν, από τον αρμόδιο εργολάβο, και οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του νέου δρόμου που οδηγεί από τη Νέα Φιγαλεία προς την Αγία Άννα (τοποθεσία Λεμονιά). Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αφορούν τμήμα προ υπάρχουσας αγροτικής οδού, μήκους περίπου 5 χιλιομέτρων.
Το σημαντικό αυτό έργο αγροτικής οδοποιίας, θα «λύσει» τα χέρια των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής, οι οποίοι θα έχουν πλέον εύκολη και άμεση πρόσβαση στα κτήματα και τις καλλιέργειές τους.
Ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών και επεσήμανε τη σημαντικότητα του έργου για τους κατοίκους της περιοχής τονίζοντας ότι «σκοπός της δημοτικής αρχής, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών όλων των κοινοτήτων του Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε την προσπάθεια και διεκδικούμε».