ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης των σχολικών μονάδων του Δήμου Ζαχάρως ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς

Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης των σχολικών μονάδων του Δήμου Ζαχάρως ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς

Λίγες μέρες πριν χτυπήσει το πρώτο σχολικό κουδούνι, ολοκληρώνονται οι τελευταίες παρεμβάσεις που βελτιώνουν τις υποδομές των σχολικών μονάδων του Δήμου Ζαχάρως. Όλα τα έργα γίνονται βάσει των αναγκών και των προτεραιοτήτων που έχουν τεθεί από τις Σχολικές Επιτροπές, τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.
 
Οι εργασίες αφορούν σε παρεμβάσεις εσωτερικά και εξωτερικά των σχολικών κτιρίων, με την τοποθέτηση νέων δαπέδων στους προαύλιους χώρους, το βάψιμο των κιγκλιδωμάτων και των αιθουσών και την αποκατάσταση ζημιών και φθορών. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε το εξωτερικό βάψιμο του σχολείου του Κακοβάτου, το βάψιμο των κιγκλιδωμάτων στο Δημοτικό Κακοβάτου, στο Β’ Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Ν. Φιγαλείας, το βάψιμο των αιθουσών και των χώρων υποδοχής στο Β’ Νηπιαγωγείο Ζαχάρως, το βάψιμο του γραφείου του διευθυντή και των δασκάλων, των αιθουσών και των διαδρόμων στο Δημοτικό Ζαχάρως και το βάψιμο-για πρώτη φορά- της πίσω πλευράς του Δημοτικού Ν. Φιγαλείας.
 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος:
 
«Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας, η παιδεία βρίσκεται στο επίκεντρο. Από το 2019 που παραλάβαμε τα σχολεία μας, φροντίζουμε να βρίσκονται οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μας σε περιβάλλοντα όμορφα, καθαρά και ασφαλή».