ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ομόφωνα για θέσεις πάρκινγκ ΑΜΕΑ στον Κακόβατο το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως – Εγκρίθηκαν και οι δαπάνες για πολιτιστικές εκδηλώσεις

Ομόφωνα για θέσεις πάρκινγκ ΑΜΕΑ στον Κακόβατο το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως – Εγκρίθηκαν και οι δαπάνες για πολιτιστικές εκδηλώσεις

H χωροθέτηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕA, στην τοπική κοινότητα Κακοβάτου, υπερψηφίστηκε ομόφωνα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ζαχάρως το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουλίου. Οι προτεινόμενες θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ θα έχουν διαστάσεις 3.5×5.0 μέτρα και τόσο η διάταξή τους όσο και η κατασκευή τους θα είναι σύμφωνες με την κείμενη νομοθεσία και τα όσα ορίζονται στην τεχνική έκθεση.

Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση ομόφωνα, μεταξύ άλλων, ψηφίστηκαν και τα κάτωθι:

● Ορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΖ ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Βλάχος.
● Εγκρίθηκε ομόφωνα η δαπάνη για τη διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο
Ζαχάρως και συγκεκριμένα της παράστασης «Το Πανηγύρι» από τη θεατρική ομάδα
Κρεστένων «’Εκφρασις» στις 28-07-2023 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Ζαχάρως, των τριών παραστάσεων του Καραγκιόζη στις 6-08-2023, 12-08-2023 & 13-08-2023 σε αντίστοιχες τοπικές κοινότητες από τον θίασο Αθανασίου, καθώς και της συναυλίας με τους Passepartout στις 16-08-2023 στην κεντρική πλατεία Ζαχάρως.