ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Στην εκδήλωση του Γυμνασίου Ζαχάρως για τη λήξη της σχολικής χρονιάς παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος

Στην εκδήλωση του Γυμνασίου Ζαχάρως για τη λήξη της σχολικής χρονιάς παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος

Στην εκδήλωση του Γυμνασίου Ζαχάρως, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο, για τη λήξη της σχολικής χρονιάς παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμητρα Σκαλτσά το βράδυ της 28ης Ιουνίου. Παρακολούθησαν την παρουσίαση των εργασιών που με όρεξη και συνέπεια πραγματοποίησαν οι μαθητές κατά το σχολικό έτος 2022-2023 και διένειμαν, μεταξύ άλλων, επαίνους σε συμμετέχοντες και διακριθέντες στις σχολικές δράσεις.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος συνεχάρη τα παιδιά για την πρόοδό και τις όμορφες εργασίες τους και εξέφρασε τη χαρά του που σιγά σιγά μαθαίνει τους νεαρούς δημότες της Ζαχάρως. Στο τέλος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο στα παιδιά.

Η κ. Σκαλτσά, η οποία χαιρέτισε την εκδήλωση, συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς για το εξαιρετικό έργο που επιδεικνύουν και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για τη συνεχή στήριξή τους και την προετοιμασία της τελετής αποφοίτησης των τελειοφοίτων του Γυμνασίου. Μεταξύ άλλων, ευχήθηκε στους μαθητές να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται και να προοδεύσουν σε όλους τους τομείς.