Συνοδευτικά μέτρα ΤΕΒΑ Πειρφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον Δήμο Ζαχάρως

Συνοδευτικά μέτρα ΤΕΒΑ Πειρφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον Δήμο Ζαχάρως

Δωρεάν εξετάσεις στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, δημότες του δήμου Ζαχάρως, πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Ζαχάρως, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Πρόληψη κοντά μας για ωφελούμενους ΤΕΒΑ», από την Π.Ε. Ηλείας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Συγκεκριμένα στους ωφελούμενους δόθηκε η δυνατότητα να εξεταστούν από Αλλεργιολόγο, Καρδιολόγο, Πνευμονολόγο και Ακτινολόγο.

Ο Δήμος Ζαχάρως, στηρίζοντας τη δράση αυτή του ΤΕΒΑ, για ακόμη φορά, αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται δίπλα στους ωφελούμενους, συμμετέχοντας όχι μόνο σε δράσεις διανομής τροφίμων αλλά και προληπτικής ιατρικής. Η συγκεκριμένη δράση προβάλλει την αξία της πρόληψης για τη διαφύλαξη της υγείας και της ευζωίας όλων.

Παρούσες, μεταξύ άλλων, ήταν η Υπεύθυνη υλοποίησης του Προγράμματος για την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Ηλείας, κ. Αλεξάνδρα Στασινούλια και από τον Δήμο Ζαχάρως η Αντιδήμαρχος, κ. Νίκα Λαμπροπούλου.

*Η δράση υπάγεται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος «Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018–2019» της ΠΔΕ στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019».