Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαχάρως άνοιξε τις πύλες του σε αθλητές και κοινό την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαχάρως άνοιξε τις πύλες του σε αθλητές και κοινό την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Το Κλειστό Γυμναστήριο Ζαχάρως άνοιξε τις πύλες του σε αθλητές και κοινό την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, με τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων παίδων του Ν.Ο. Ζαχάρως-Καϊάφα και του Αιόλου Αγυιάς.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος χαιρέτισε αθλητές και θεατές. «Είμαστε περήφανοι που σας φιλοξενούμε σε αυτόν το χώρο, «στολίδι» του δήμου μας, όπου με ασφάλεια θα τελούνται οι αγώνες στο πλαίσιο της άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους», ανέφερε. Σχετικά με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, αφού ζήτησε την κατανόηση των παρευρισκόμενων, ο κ. Αλεξανδρόπουλος επεσήμανε πως υπάρχει ήδη μελέτη που αποβλέπει στη λειτουργική, ασφαλή και ωραία αισθητικά περίφραξη, με τη δημιουργία τριών γηπέδων τένις και ενός γηπέδου μπάσκετ, και πως ο Δήμος Ζαχάρως βρίσκεται στο στάδιο της αναζήτησης των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Τέλος, ευχήθηκε επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο και δεσμεύτηκε ότι η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει με κάθε μέσο την ομάδα της Ζαχάρως για να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.