ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Ξεκινούν οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως

Ξεκινούν οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το έτος 2021-2022, η οποία αφορά :

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ (ΚΔΑΠ), το οποίο φιλοξενεί παιδιά ηλικίας από την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση έως 12 ετών, στα οποία παρέχεται και εξασφαλίζεται απασχόληση εκτός σχολικού ωραρίου από εξειδικευμένο προσωπικό. Το προσωπικό αποτελείται από τον υπεύθυνο της Δομής, Γιάννη Μπιτζούνη, καθηγητή φυσικής αγωγής, τις φιλολόγους, Αγγελική Παντή και Κλεοπάτρα Κατσώλη και την παιδαγωγό Ακριβή Ζώη. Να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα φέτος πέρα των άλλων δραστηριοτήτων τα παιδιά θα μπορούν να μελετούν τα σχολικά μαθήματα για την επόμενη μέρα. Το πρόγραμμα αφορά εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα, ελεύθερες επαγγελματίες και άνεργες, και πατέρες εφόσον έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους. Το ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως, λειτουργεί καθημερινά από Σεπτέμβριο έως 15 Ιουνίου (13:30-17:30 για την 1η βάρδια και 17:30-21:30 για τη 2η βάρδια), ενώ κατά τη διάρκεια των διακοπών του καλοκαιριού το ΚΔΑΠ λειτουργεί κατά τις πρωινές ώρες (08:00-12:00 για την 1η βάρδια και 12:00-16:00 για τη 2η βάρδια).

Κάθε ενδιαφερόμενη μπορεί να υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση έως και 03/08/2021 στη Διεύθυνση www.eetaa.gr, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης TAXISNET. Σε κάθε περίπτωση η ενδιαφερόμενη θα πρέπει να γνωρίζει τον προσωπικό της Α.Φ.Μ. και ΑΜΚΑ, τον Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α. συζύγου / συντρόφου (όπου απαιτείται), καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών. Η ηλεκτρονική αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποστέλλονται ταχυδρομικά στα γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. μέχρι 03/08/2021 για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και την δράση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2021-2022.

Για όλες τις αιτούσες απαιτείται:

  • Εκτύπωση της υποβληθείσας ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, με υπογραφή.
  • Αποδειχτικό στοιχείο ταυτότητας.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2020 (εισοδήματα έτους 2020).

Αίτηση από άνδρα γίνεται δεκτή μόνο στις περιπτώσεις που είναι:

  • Χήρος ή
  • Κάτοχος δικαστικής απόφασης επιμέλειας

Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά αφορούν κάθε ενδιαφερόμενη/ο χωριστά ανάλογα την περίπτωση.

Για διευκρινήσεις και βοήθεια στην υποβολή των αιτήσεων – συγκέντρωση των δικαιολογητικών μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ζαχάρως, στο κ. Γιάννη Μπιτζούνη και στην κ. Αλεξάνδρα Θεοφιλοπούλου, τηλ. επικοινωνίας 2625031373 (Δευτέρα –Παρασκευή και ώρες 9:00 – 14:00).