Η παράσταση «Κρίση είναι θα περάσει» από τη θεατρική ομάδα του ΓΕΛ και του Εσπερινού ΓΕΛ Ζαχάρως

Η παράσταση «Κρίση είναι θα περάσει» από τη θεατρική ομάδα του ΓΕΛ και του Εσπερινού ΓΕΛ Ζαχάρως

Tην παράσταση «Κρίση είναι θα περάσει», των Μπονάκη Αναστασίου και Εμμανουήλ Άγη, από τη θεατρική ομάδα του ΓΕΛ Ζαχάρως και του Εσπερινού ΓΕΛ Ζαχάρως απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως το απόγευμα της 17ης Μαΐου.

 
Μετά την περσινή κοινή θεατρική παράσταση του ΓΕΛ Ζαχάρως με το ΓΕΛ Πεντέλης, φέτος με τη συνεργασία «εντός των τειχών», τα δύο ΓΕΛ Ζαχάρως παρουσίασαν το «Κρίση είναι θα περάσει», ένα θεατρικό έργο για την επιληψία που προσπαθεί με χιούμορ να προσφέρει γνώση και να απομακρύνει το στίγμα από τους πάσχοντες. Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δ. Σκαλτσά η οποία συνεχάρη τους διευθυντές των σχολείων, κ. A. Αβραμίδη και κ. Κ. Τζιάρο, για την πρωτοβουλία και τη μεταξύ τους συνεργασία, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «το Εσπερινό Λύκειο αξίζει τη στήριξη όλων μας και πως η ύπαρξή του αποτελεί μεγάλη τιμή για το δήμο μας».

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες για την ερμηνεία των ρόλων, τις εκπαιδευτικούς κ. Σ. Τσάκωνα, Π. Λαμπροπούλου και Ε. Νικολάου για τη σκηνοθεσία, την επιμέλεια των τραγουδιών και τον φωτισμό, τον μαθητή Τ. Τριγάζη για το βίντεο και τον ήχο, τους μαθητές Β. Τσίγκο και Σ. Δράκο για τη βοήθειά τους στα σκηνικά, την εκπαιδευτικό του Εσπερινού ΓΕΛ Μ. Καριώρη για τη στήριξή της και την Α. Νικολετοπούλου για τις χορογραφίες.

Οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν ήταν οι εξής (κατά αλφαβητική σειρά):
Αντωνοπούλου Δέσποινα
Δημοπανάγου Μαρία
Καπετάνιου Πόπη
Κατερίνη Γεωργία
Ξαγοράρης Δημήτριος
Παπαφωτοπούλου Χριστίνα
Σκαλτσά Παναγιώτα
Σταϊκούλη Μαρία
Τζογάνης Ιωάννης
Τριγάζης Αναστάσιος-Μάριος
Τσελίκας Παναγιώτης