Το ΚΔΑΠ Ζαχάρως συμμετείχε στο φιλανθρωπικό περίπατο του Make A Wish στην Αθήνα

Το ΚΔΑΠ Ζαχάρως συμμετείχε στο φιλανθρωπικό περίπατο του Make A Wish στην Αθήνα

Το Σάββατο 20 Απριλίου το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Ζαχάρως διοργάνωσε μια εκδρομή εκπαιδευτικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα με προορισμό την Αθήνα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής 50 μικροί και μεγάλοι φίλοι από τη Ζαχάρω περπάτησαν μαζί με τον Οργανισμό Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού. Η διαδρομή που ακολούθησαν ήταν από την Τεχνόπολις στο Γκάζι έως την Πύλη του Ανδριανού στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα και συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες. Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Μake-A-Wish η Πύλη του Αδριανού και πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις εορτασμού, όπου φίλοι και υποστηρικτές παρέμειναν εκεί ως το τέλος ντυμένοι στις μπλε αποχρώσεις του Φιλανθρωπικού Οργανισμού.Στο φιλανθρωπικό περίπατο παρεβρέθηκε μεταξύ άλλων και η πρέσβειρα του Οργανισμού, Φαίη Σκοδρά.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του Make-A-Wishσε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ζαχάρωςακολούθησε τον Οργανισμό για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Μπλε Περίπατο για τις Ευχές με συντοντιστή του τον υπεύθυνο του Κέντρου, καθηγητή φυσικής αγωγής, Γιάννη Μπιτζούνη, ενώ παράλληλα συμμετέχει και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘’Αστέρι-Της-Ευχής’’.

Πριν από τον Περίπατο, οι εκδρομείς επισκεφτηκαν και το Μουσείο της Ακρόπολης, φεύγοντας με αυτόν τον τρόπο από την πρωτεύουσα, με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις και συναισθήματα.